Runbriel

Διαγραφή δεδομένων

Τελευταία ενημέρωση: 9 Οκτωβρίου 2026

Μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου στο Runbriel και όλα τα δεδομένα του οποτεδήποτε. Δες πώς.

1. Διέγραψέ τα μόνος σου (αμέσως)

Διαγράφονται αμέσως: ο λογαριασμός σου και η σύνδεσή του με Google ή Facebook, το προφίλ και η φωτογραφία σου, όλα τα προγράμματα, οι καταγεγραμμένες προπονήσεις, οι δικές σου προπονήσεις, τα έξτρα τρεξίματα και η θέση σου στην κατάταξη.

2. Ζήτησέ μας να τα διαγράψουμε

Αν δεν μπορείς πια να συνδεθείς, γράψε στο privacy@runbriel.com ή χρησιμοποίησε τη φόρμα επικοινωνίας. Γράψε από τη διεύθυνση email του λογαριασμού σου ή πες μας ποιον λογαριασμό Google ή Facebook χρησιμοποίησες. Τα δεδομένα σου διαγράφονται μέσα σε 30 ημέρες και λαμβάνεις επιβεβαίωση.

3. Αν συνδέθηκες με Facebook

Η αφαίρεση του Runbriel από τις ρυθμίσεις του Facebook (Ρυθμίσεις → Εφαρμογές και ιστότοποι) απλώς σταματά το Facebook από το να μοιράζεται δεδομένα με το Runbriel. Δεν διαγράφει τον λογαριασμό σου στο Runbriel. Για να τον διαγράψεις, χρησιμοποίησε έναν από τους δύο τρόπους παραπάνω.

4. Διαγραφή μόνο κάποιων δεδομένων

Περισσότερα για τα δεδομένα σου: πολιτική απορρήτου.